E-cycling

E-cycling, het nieuwe spinnen

Heb je ooit al gehoord van E-cycling? Het woord zegt het zelf al: 'elektronisch fietsen'. Het enige dat je nodig hebt is je fiets, wij zorgen voor een pak met elektroden. Het grootste verschil? Het is veel effectiever dan spinning en traditionele trainingsmethodes. De sessies gaan door in de natuur, aan de Leie. In slechts 20 minuten e-cycling genereer je 36.000 spiercontracties over 9 spierzones.

Minder kans op blessures

Dat een E-cycling sessie 3 keer intensiever en effectiever is dan een standaard fietstraining van 60 minuten is één ding. Maar een ander groot voordeel is dat het blessures kan voorkomen. Tijdens een work-out zijn effectiviteit en veiligheid uiterst belangrijk, ook tijdens revalidatie.

5 reasons why

Tijdens de training krijg je een speciaal pak aan. Die zorgt tijdens een sessie van 20 minuten voor:
Een explosievere versnelling.
Beter uithoudingsvermogen van de spieren​.
Algemene krachtontwikkeling in de benen.
Een enorm hoge calorieverbranding.
Een training van de core.

All-round training van de spieren

De e-pads in het e-cycling pak zijn zodanig gepositioneerd dat alle spieren tijdens een pedaalslag geactiveerd worden. ​​Naast de beenspieren krijg je er een coretraining (van de buik en onderrug) bovenop. Een goede positionering op de fiets is belangrijk om rugklachten te voorkomen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info