E-fit

Sporten in een
huiselijke sfeer

Wat is er aangenamer dan te kunnen sporten in een mooie, rustige, groene omgeving die volledig op jouw maat is?

In Maison Pleine Forme krijg je onder persoonlijke begeleiding een stevige work-out, mét resultaat.

Persoonlijke aanpak

Na een intakegesprek wordt gekeken
wat voor jou de beste methode is

E-fit is een doelgerichte en begeleide work-out van slechts 20 minuten met een maximaal resultaat. Omdat iedereen een andere fysiek en uithouding heeft, zorgen we voor trainingsprogramma’s op maat die rekening houden met eventuele gewrichtsproblemen, fysieke klachten en je algemene conditie.

Voor een goede opvolging hechten we er belang aan om je prestaties en resultaten tussentijds te evalueren.

Boek een proefbeurt

Persoonlijk
contact

De grootste troef van E-fit bij Maison Pleine Forme? De huiselijke sfeer te midden van het unieke, groene kader van de Leie. Caroline ontvangt je hier graag voor een kort intakegesprek over je verwachtingen en gewenste resultaten. Daarna volgt er een gratis proefsessie. Indien gewenst, kan na afloop gekozen worden voor één van de abonnementen.

Klant aan het
woord

"Ik heb al veel sporten geprobeerd om een strakkere lijn te krijgen, maar houd ze nooit lang vol. Meestal merk ik niet snel genoeg resultaat en raak ik ontmoedigd. Bij E-fit kun je in een relatief korte sessie veel bereiken. Er is een merkbaar verschil: mijn buik is platter en ik voel me sterker en fitter. Eindelijk iets waar ik meteen resultaten mee haal!"

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info