Sportprestaties

Nog betere sportprestaties

Ook voor amateursporters of professionele atleten is E-fit bijzonder interessant. Onze methode zorgt voor meer spierkracht, een sneller reactievermogen en betere sportprestaties. Het kan eveneens je vetpercentage helpen verminderen.

Spierversteviging op maat

Onze trainingsprogramma's kunnen aangepast worden op maat van topsporters en competitiespelers met behulp van speciale pakken met 20 elektroden die we bevestigen aan 10 spiergroepen. Deze pakken sturen de EMS-signalen door naar de spieren voor stimulatie.

Bewuster sporten

Bij de trainingen voor geroutineerde sporters volgen we het natuurlijke bewegingsproces, waarbij de spieren de EMS-impulsen ontvangen in de volgorde dat de spiergroepen zich bewegen. Daardoor zullen de spiervezels versterken en de reflexen verbeteren. Zo leer je je spieren in de juiste volgorde en met de juiste intensiteit gebruiken.

Cooldown

Na een dergelijke training is het essentieel om een cooldown in te lassen en je spieren te ontzuren. Als je E-fit doet onder begeleiding en met een aangepast programma op jouw maat, zal je na 1 à 2 maand al verbeterde prestaties merken.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info