Pijnreductie

Versteviging van spieren

Pijnlijke spieren of gewrichten? Of heb je regelmatig last van rugpijn? EMS-training kan je helpen om je zwakke spiergroepen te verstevigen. Na een aantal sessies E-fit voel je al een merkbaar verschil.

Gerichte elektropads

De gespecialiseerde rugjassen met elektropads waar we mee werken, maken komaf met lage rugpijn, nek- en schouderklachten of pijn veroorzaakt door verzwakte of overgespannen spieren.De EMS-impulsen die via de rugjas verstuurd worden, zorgen ervoor dat je spiercontracties krijgt. De jas kan ook gecombineerd worden met infrarood.

Doordachte work-out

We houden rekening met je klachten en sleuren dus niet met zware gewichten. Al onze programma's zijn rugverstevigend en ontlasten de schouders. Enkele spiergroepenen waarop we werken zijn de buikspieren, borstspieren, biceps, triceps en onderrug.

De heilzame werking van infrarood

Met de E-fit Beauty & Slim worden de gespecialiseerde rugjassen en lichaamspakken gecombineerd met EMS en infrarood.

Terwijl EMS werkt op spier- en bindweefselversteviging, zal de infrarood de spieren geleidelijk aan opwarmen zoals bij intensief sporten. Dit verhoogt de elasticiteit van de spieren, waardoor spanningen verminderen. Die spanning is (vooral bij reuma en fybromyalgie) de oorzaak van pijn. Ook bevordert het de bloedcirculatie.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info