Figuurcorrectie

Een maximaal resultaat met een minimale inspanning

Love handles, een buikje, cellulitis of zwangerschapskilo’s wegwerken in slechts 2 sessies van 20 minuten per week? E-fit biedt dé oplossing. We werken een doelgericht programma op jouw maat uit om het resultaat te bereiken dat je wil. Dankzij de effectieve methode en de professionele begeleiding tijdens de sessies bereik je verbazend snel het gewenste resultaat.

Bye bye cellulitis

Cellulitis is de opeenstapeling van vetcellen, afvalstoffen en water die uit de huid steken. Door lagere diepte-impulsen uit te sturen naar het vetweefsel kunnen we de bloed- en lymfecirculatie verbeteren, je metabolisme boosten en zo cellulitis op een effectieve manier bestrijden. Al na enkele sessies zie je resultaat!

In geen tijd een platte buik

Door de combinatie van doelgerichte diepte-EMS-impulsen gecombineerd met ons vetverbrandingsprogramma, verkrijg je een plattere buik. Bovendien kan je met het ‘abs’-programma van E-fit ook werken aan de dieperliggende buikspieren, die anders moeilijk te bereiken zijn.

Zwangerschapskilo's verliezen

Enkel diëten is niet voldoende om je zwangerschapskilo's te verliezen. Mits aangepaste oefeningen op je probleemzone bereik je sneller je doel. Je verstevigt niet enkel de verzwakte buikspieren en bekkenbodemspieren, maar ook het bindweefsel.

Doordat de collageen- en elastine-aanmaak gestimuleerd wordt, zal je huid bovendien ook terug strakker worden.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info