Electro fitness

Sneller resultaat dan bij een intensieve duursport

Met één sessie electro fitness van 20 minuten krijg je het effect van 90 minuten intensieve fitness. De EMS-technologie zorgt ervoor dat je spieren samentrekken. Aangezien we zeer intens, doelgericht en ook de dieperliggende spieren kunnen trainen, is langer trainen niet nodig. Door de combinatie van deze training en de oefeningen met je eigen lichaamsgewicht krijg je ca. 36.000 spiercontracties op 10 grote spiergroepen waaronder buikspieren, kuiten, rugspieren en de onderrug.

Doelgerichte training

Tijdens een sessie van 20 minuten activeren we 90% van de spiervezels, terwijl dit bij 90 minuten fitnessen slechts 30% is. We activeren even snel de trage als de snelle spiervezels, wat bij een klassieke training niet mogelijk is.

Versteviging van buik- en rugspieren

De lange diepte-impulsen van het E-fit 'abs'-programma zijn ontwikkeld om je buikspieren te verstevigen. Ook als je geen routine of goede conditie hebt, kan je dit programma doen dankzij de verschillende levels buikspieroefeningen. Het is tegelijk de ideale training om je rugspieren op een goede manier te trainen.

Cardiotraining

Geen fan van oefeningen, maar eerder geïnteresseerd in cardiotraining? Met de E-Fit cardio verhoog je je spierkracht, snelheid en reactievermogen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info