Afslanken

Afslanken
met e-fit

Te weinig tijd of geen zin om uren te sporten?
Een druk leven, stress, lange werkdagen, geen energie meer, ...Heb je last van een jojo-effect? Met E-fit heb je een oplossing in slechts 2 x 20 minuten per week.

Hoe we te werk gaan

Na het aantrekken van je persoonlijke E-fit outfit wordt er in slechts 20 minuten een volledige lichaamstraining gedaan. Daarvoor doe je een pak aan met 20 e-pads verspreid over een vest, een broek en arm- & kuitgordels.

De e-pads versturen verschillende EMS-impulsen naar de spieren, de vetcellen, het bindweefsel en de huid over je hele lichaam. Gedaan met uren zwoegen in de fitness!

Tussentijdse evaluatie

Na een intakegesprek wordt gekeken wat voor jou de beste methode is. We doen op regelmatige tijdstippen ook een tussentijdse evaluatie.

We activeren 10 grote spiergroepen op éénzelfde moment met een doelgericht EMS-impulsprogramma. Iedere spiergroep wordt apart ingesteld zodat er optimale resultaten behaald kunnen worden.

Resultaten

Je krijgt een figuurcorrigerende training en huidbehandeling op al de vetrijke zones, zonder zware gewichten te heffen en met snel zichtbare resultaten. Doordat er rechtstreeks op de spieren gewerkt wordt, worden de gewrichten volledig ontlast.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info